Taboes doorbreken met A. Lily

Ik wil hier taboes bespreekbaar maken aan de hand van korte verhalen. Waarom, omdat we in deze maatschappij leven, waar democratie enkel een woord is met geen enkele betekenis. We leven in een vrij land, maar toch moeten we alles stil houden. De media laat dagelijks taboes zien en toch is de werkelijkheid verre van wat zij ons laten zien. Evenementen zoals rode neuzen of kom op tegen kanker komen één keer op het jaar in de spotlight te staan. (wat ik enkel kan toejuichen) mensen geven uit compassie een bijdrage of kijken met tranen naar fragmenten, maar drie dagen later zijn ze het al vergeten en vallen ze terug in hun oude gewoonte door mensen met de vinger te wijzen.

Via korte verhalen wil ik laten voelen dat niemand alleen is. Wie weet herken je jezelf in één van mijn verhalen. Wie weet wil je na het lezen ervan, zelf je verhaal kwijt. Doe maar... Wie weet kan je iemand anders hiermee helpen. Wie weet als er volgende keer iemand zijn hart bij je lucht, jij de persoon niet met de vinger zal wijzen, maar eerder begripvol zal luisteren. Want wie ben jij, wie ben ik, wie is je buurman, wie is je zus, wie is je bakker, om over jou of iemand anders te oordelen...

Elk verhaal dat ik schrijf is met de nodige respect geschreven! Ook het nodige opzoekwerk is gedaan alvorens ik iets openbaar zet. Gelieve hier dan ook met begrip mee om te gaan.

Hier wordt niet met de vinger gewezen of geoordeeld. Hier wordt met begrip, zonder schaamte en met oneindig veel respect gereageerd. 

Veel liefs,

A. Lily

P.S. Ik ben niet perfect, daarom zullen er ongetwijfeld schrijffouten instaan. Ik krijg wel hulp van bepaalde mensen die hun tijd steken om mijn verhalen te verbeteren, maar dat lukt niet altijd. Het draait vooral om het verhaal en de essentie ervan...

 


Kort Verhaal Geaardheid Lily
PDF – 177,0 KB 247 downloads
Kort Verhaal Zelfdoding Lily
PDF – 741,9 KB 206 downloads
Kort Verhaal Verslaving Lily
PDF – 454,4 KB 170 downloads
Kort Verhaal Eenzaam Leven Lily
PDF – 318,4 KB 185 downloads
Kort Verhaal Eetstoornis Lily
PDF – 236,1 KB 198 downloads
Kort Verhaal Armoede Lily
PDF – 149,2 KB 180 downloads
Kort Verhaal Zelfmutilatie Lily
PDF – 460,0 KB 168 downloads
Kort Verhaal Amir Lily
PDF – 364,8 KB 163 downloads
Kort Verhaal Merkkleding Lily
PDF – 679,5 KB 169 downloads
Kort Verhaal Mannenmishandeling Lily
PDF – 679,8 KB 155 downloads
Kort Verhaal De Drang Om Alles Proper Te Houden Lily
PDF – 147,9 KB 142 downloads
Kort Verhaal Een Vreemde Is Geen Vreemde Lily
PDF – 558,6 KB 135 downloads
Kort Verhaal Drugsverslaafde Julia Lily
PDF – 175,2 KB 124 downloads
Kort Verhaal De Keuze Om Te Sterven Lily
PDF – 212,7 KB 93 downloads
Kort Verhaal Boulimia Nervosa Lily
PDF – 271,1 KB 49 downloads
Kort Verhaal Vlucht in een badkuip Lily
PDF – 461,6 KB 29 downloads