Doorbreek samen taboes door het aan te horen.

Niet iedereen leest graag verhalen, maar dat hoeft ook niet. Luister je liever naar een verhaal, wel wees welkom en geniet.

Hier worden, net als bij de korte verhalen, verschillende taboes onder handen genomen. Het kan een podcast zijn over zelfdoding of verslaving, maar ook podcasts over parenclubs of solo seks. Wil jij graag een taboe horen die nog niet aanbod is gekomen, aarzel niet en mail me...

Er komen korte verhalen aanbod, maar ook podcasts die je een kijk geven over hoe het werkelijk er aan toe gaat. Wij mensen hebben vaak een oordeel over iets of iemand, maar weten vaak niet hoe de vork aan de steel zit. Weet jij bijvoorbeeld wat de echte essentie is van BDSM? Of heb je al eens nagedacht waarom die ene vriendin niet meer wil eten?

 

Je kan ook enkele podcasts terug vinden op de website van www.lovarex.com. Een webshop die je misschien een zetje kan geven om je grenzen te verlegen op erotisch vlak.

 

Een mooie tip wanneer je deze podcasts wil beluisteren: Dompel je in bad met een glaasje wijn en een kaarsje aan, of wat dacht je door het te beluisteren wanneer je in de file zit. Geniet, maar vooral denk achteraf eens na over wat je hebt beluisterd. Het kan je soms helpen door het leven op een andere manier te bekijken...


Podcast bdsm Lilou

Podcast trio Lilou

Podcast geen zin in seks Lilou

Podcast parenclubs Lilou

Podcast geaardheid Marc wordt Marie Lily

Podcast zelfdoding Lily

Podcast eenzaam leven Lily

Podcast een sessie met de cane Lilou

Podcast mijn broodtrommel is leeg Lily

Podcast Viert Valentijn in een Parenclub Lilou

Podcast zelfmutilatie Lily

Podcast porno kijken Lilou

Podcast merkkleding Lily

Podcast Milf deel 1 Lilou

Podcast Milf deel 2 Lilou

Linda (English podcast) Lilou