Taboes doorbreken met Lilou

 

Lilou staat voor mijn pseudo als model. Mijn passie is niet alleen schrijven, maar modellenwerk is wat ik graag doe. Het liefst in de erotische branche.

Ik heb rond mijn twintig besloten om te werken in de erotische en seks industrie. Dankzij dit heb ik geleerd dat oordelen vellen over deze branche, gemakkelijker is dan wat de werkelijkheid inhoudt. De seks wereld is apart, maar het heeft ook hele mooie kanten.

Foei aan de maatschappij om deze sector steeds in het donkere negatieve plaatje te steken. 

Toen ik tijdens die periode mijn partner leerde kennen, besloot ik om een stap opzij te zetten. Maar ik nam zo een grote stappen achteruit, omwille van de buitenwereld en het oordeel dat mensen over me zouden hebben, dat ik helemaal mezelf verloor in iemand die ik niet was. Ik wou mijn huisje, tuintje, boompje creëren en ik ben er zeer trots op dat ik hierin geslaagd ben met mijn fantastische partner en kinderen aan mijn zijde. Toch, verborg ik diep in mezelf iemand die ik altijd al was geweest, maar niet meer mocht zijn. Waarom? Enkel omdat ik bang was dat men mij zou beschouwen als iemand die het niet serieus meende met haar partner of omdat mensen zouden gechoqueerd zijn om wat ik toen had gedaan. Ik heb, net als zoveel anderen op deze planeet, mijn leven laten leiden door angst en vooroordelen van anderen. Wat erg toch? 

Nu, na zoveel jaar, heb ik mezelf uit die kast gehaald. Ik denk niet meer: Ik zal het maar beter voor mezelf houden, of, hou het voor jezelf want anderen mogen niet weten wat ik toen heb gedaan. Het verleden kunnen we niet veranderen en spijt hebben over iets dat heb ik al vaak gehad in mijn leven, maar over dit nooit, never, jamais... Dit is mijn branche, dit is mijn passie, dit is mijn ding. Niks om me over te schamen!

En zo zijn we met ....We schamen ons om wat we verlangen. We krijgen rode oortjes als we met vrienden op stap gaan en er wordt gepraat over seksualiteit. En hoe zit het met onze intimiteit? Allemaal dingen waar we amper of nooit over praten, terwijl het een bespreekbaar onderwerp moet zijn, net als anderen onderwerpen, zoals: hoe gaat het thuis? Wat gaan jullie dit weekend doen? Waar ga je deze vakantie op reis? 

Wie durft er onder ons, uit het niets te vragen: Ben jij al ooit klaargekomen? Wat vindt jij van parenclubs? Heb jij al ooit een dildo in je poep gestoken?

Taboe, taboe en nog eens taboe dat is het allemaal. Wat zonde!

Daarom vindt je hier korte verhalen waar leuke onderwerpen aan het woord komen. Wie weet wekt het iets leuks op bij je. Wie weet wil je zelf eens iets proberen. Wie weet heb je een herkenbaar gevoel bij het lezen van één van de verhalen. 

Daarom lieve mensen, 

geniet en fantaseer er maar op los tijdens het lezen. Als je iets wil uitproberen, doe het stap voor stap. ( lees quotes, tips en tricks) 

Maar vooral respecteer jezelf en anderen. Een nee is en blijft een nee. Dwing nooit iemand of jezelf om iets te doen waar je gevoel iets anders laat merken. 

Je kan enkele van mijn korte verhalen ook lezen op de webshop van www.lovarex.com

 

Veel liefs Lilou

P.S. Ik ben niet perfect, daarom zullen er ongetwijfeld schrijffouten instaan. Ik krijg wel hulp van bepaalde mensen die hun tijd steken om mijn verhalen te verbeteren, maar dat lukt niet altijd. Het draait vooral om het verhaal en de essentie ervan...

 

 

 


Kort Verhaal Nymfomane Lilou
PDF – 434,9 KB 644 downloads
Kort Verhaal Relatie Therapeut Lilou
PDF – 480,6 KB 454 downloads
Kort Verhaal Solo Seks Lilou
PDF – 310,9 KB 441 downloads
De Eerste Keer Lilou
PDF – 452,0 KB 478 downloads
Kort Verhaal Een Sessie Met De Cane Lilou
PDF – 104,7 KB 442 downloads
Kort Verhaal Valentijn Lilou
PDF – 608,5 KB 410 downloads
Kort Verhaal De Homo Bar Lilou
PDF – 334,6 KB 330 downloads
Kort Verhaal Porno Lilou
PDF – 484,1 KB 350 downloads
Kort Verhaal Een Vluggertje Lilou
PDF – 444,8 KB 323 downloads
Kort Verhaal Een Slippertje Lilou
PDF – 456,3 KB 330 downloads
Kort Verhaal Dertig En Nog Maagd Lilou
PDF – 307,1 KB 278 downloads
Tess Squirt Lilou
PDF – 311,2 KB 287 downloads
Kort Verhaal Klaarkomen Lilou
PDF – 82,8 KB 270 downloads
Kort Verhaal Eroticabeurs Lilou
PDF – 311,5 KB 230 downloads
Kort Verhaal Milf Deel 1 Lilou
PDF – 491,2 KB 210 downloads
Kort Verhaal Milf Deel Twee Lilou
PDF – 466,0 KB 174 downloads
Parijs in al haar schoonheid Lilou en Joseph Roelands
PDF – 585,4 KB 289 downloads