Quotes and tips

 

Ik ben geen therapeut of psycholoog. Laat staan dat ik voor de 100% weet hoe je bepaalde problemen moet oplossen. Ik kan enkel maar tips geven om sommige dingen in het leven anders te bekijken of bepaalde omstandigheden los te laten. We zijn niet gemaakt om in het verleden te leven of om situaties in het leven steeds somber te bekijken. Soms moet je de dingen van op een afstand zien en leren om wat is gebeurd gebeurt is en dat het leven verder gaat.

 

Op seksueel vlak heb ik ook geen diploma of ben ik opgeleid tot een sekstherapeut. Wel lees ik veel en ga ik graag zelf op ontdekking om dingen te ervaren. Ik weet misschien meer dan de gemiddelde mens wat betreft dit onderwerp, maar ook daar is het enkel wat ik denk of hoe ik denk dat het best is hoe je het zou doen. Iedere persoon is anders, en als ik zeg: Ga op verkenning, neem een spiegel en kijk eens naar je mooie vulva. Wil dit niet zeggen dat deze zin voor iedereen is bestemd. Sommige mensen hebben daar een stappenplan voor nodig of willen misschien zelf nooit op ontdekking gaan omdat er schaamte is, onzekerheid, geen zelfliefde,... 

Maar als er vragen zijn of je wil wat meer uitleg over iets. Mail me en ik ga graag op ontdekking om iets te plaatsen waar ik misschien zelf nog niets van weet.